.

Madonas novadā notiks karavīru apmācības

iesūtīts: 2018.06.02 11:51
Jūnija sākumā Madonas novadā plānotas Zemessardzes un sabiedroto karavīru apmācības, lai pilnveidotu savstarpējo sadarbību.

Mācību ietvaros 3. jūnijā uz autoceļiem Madona-Pļaviņas un Madona-Ērgļi pārvietosies militārā tehnika, tiks lietota mācību munīcija un kaujas imitācijas līdzekļi, kā arī īslaicīgi tiks ierobežota satiksme.

Mācību munīcija īslaicīgi tiks lietota arī 6. jūnijā laika periodā no plkst.7.00 līdz plkst.12.00 Madonas pilsētas centrā, kur notiks karavīru apmācība uzdevumu veikšanai apdzīvotā vietā.  

Mācību munīcija un kaujas imitācijas līdzekļi rada troksni un dūmus, bet neapdraud veselību un dzīvību un nenodara kaitējumu videi.

Aicinām iedzīvotājus ar izpratni izturēties pret iespējamiem satiksmes kustības īslaicīgiem apgrūtinājumiem, kas varētu rasties sakarā ar militārās tehnikas pārvietošanos pa autoceļiem. Tāpat aicinām iedzīvotājus neuztraukties, redzot karavīru un zemessargu pārvietošanos ārpus militārajiem poligoniem un vienību izvietojumiem, kā arī redzot tehnikas un cita veida aprīkojuma izvēršanu un pozīciju ieņemšanu dažādās Latvijas vietās. Visas šīs aktivitātes ir saskaņotas un notiek apmācību ietvaros.



Informāciju sagatavoja: Ieva Karlsberga
Zemessardzes 2.Vidzemes brigādes
‌Civilmilitārās sadarbības nodaļas priekšniece, virsleitnante
‌epasts: ieva.karlsberga@mil.lv

Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums