.

Latvijas labākie šefpavāri šovasar pulcēsies Kāla ezerā!

iesūtīts: 2018.04.17 14:40
Šajā vasarā labākie Latvijas šefpavāri būs sastopami ne tikai smalkos restorānos, bet arī brīvā dabā uz plosta Kāla ezerā, kur notiks pasākums „DINNER ON THE LAKE” jeb „Vakars uz ezera”.

Pasākums tiek realizēts jau otro gadu un ir unikāls ar to, ka notiek uz peldoša plosta vienā no gleznainākajiem ezeriem- Kāla ezera (Vidzemes augstiene). Vakariņu laikā tiek pasniegta īpaši šim pasākumam izveidota šefpavāra maltīte (6 kārtas) un atpazīstamās vīna ekspertes Ineses Vīcupas speciāli ēdienkartei piemeklētie vīni, kā arī bezalkoholiskie dzērieni. Lai radītu vēl patīkamāku noskaņu, padomāts arī par muzikālo pavadījumu.

Padomāts arī par to, lai pasākumu viesiem netraucētu lietus un vēsāks laiks. Plostam ir caurspīdīgs jumts, kā arī speciāli šim pasākumam tiek austi silti lakati.

Pop-up restorāna idejas autors un realizētājs Arturs Gailītis stāsta, ka pasākuma mērķis ir vienkāršs- aizvest cilvēkus prom no ikdienas steigas, darbiem un rutīnas uz mieru un klusumu pie skaistas dabas, baudot izcili pagatavotus ēdienus. Un, protams, saulriets! Tas, kā teic Arturs, nekur neesot tik skaists kā Kāla ezerā.

Pirmais „DINNER ON THE LAKE” notiks jau 13. maijā un būs īpašs veltījums mammām Māmiņdienā. Par gardu maltīti rūpēsies „Annas design hotel and spa” restorāna šefpavārs Dzintars Kristovskis.

Kā atklāj pasākuma organizatori, šogad, no maija līdz septembrim, plānoti 16 pasākumi, kuros piedalīsies šefpavāri - Raimonds Zommers (restorāns „Entresol”), Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants (restorāna „Trīs pavāru restorāns Tam labam būs augt” saimnieki), Dzintars Kristovskis (Annas design hotel & spa restorāns), Sergejs Širipovs (restorāns „Le Dome”), Kristaps Sīlis ( restorāns „Bruņinieku 63”), Svetlana Riškova ( "Grand Hotel Kempinski Riga" restorāns ), ēst gatavošanas entuziasts Ritvars Toms Logins, Endijs Bērziņš ( restorānu ķēdes „Vairāk saules” īpašnieks), Valters Zirdziņš (restorāna „Valters” saimnieks), izcilais Jānis Zvirbulis (darbojas pie jauna restorāna izveides), Juris Dukaļskis (restorāns „Trīs”) un Lauris Aleksejevs (restorāna „36. līnija” līdzīpašnieks).


Projekts tiek īstenots arī ar Madonas novada pašvaldības ideju konkursa "Madona var labāk" finansiālu atbalstu.


Papildus informācija:
Arturs Gailītis
Mob. +371 26313346
e-pasts - arturs@viedi.org
‌facebook - https://www.facebook.com/VIEDILV/
‌web - http://www.viedi.org/

‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums