Sociālais dienests aicina pieteikties pie ārstiem - speciālistiem

iesūtīts: 2018.02.26 15:56
Madonas novada pašvaldības Sociālais dienests informē, ka sadarbībā ar ģimenes ārstu praksēm, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Mobilo Veselības Aprūpes Centru Parka ielā 4, Madonā (Sociālais dienests) tiek organizēta pieņemšana pie ārstiem-speciālistiem.

Š.g. 6.martā mazos pacientus izmeklēs acu ārsts un alergologs.

Lūgums vecākiem laicīgi sazināties ar sociālo darbinieci, lai precizētu ierašanās laiku tiem bērniem, kuri ir  pieteikti iepriekš.

Tā kā speciālisti Madonas novadā ierodas 1 reizi 2 mēnešos, tad rinda uz pierakstīšanos izveidojusies gara, jo dienā var pieņemt 20 pacientus, katram veltot vismaz 20 minūtes.

Vēlamies atgādināt, ka šī unikālā programma - Mobilās veselības aprūpes centrs Latvijā  veiksmīgi darbojas kopš 2010. gada rudens un tika izveidots ar Latvijas Pašvaldību savienības, Latvijas Veselības ministrijas un Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas atbalstu. Mobilā aprūpes centra izveides mērķis bija padarīt pieejamākus medicīniskos pakalpojumus ģimenēm ar bērniem Latvijā un nodrošināt regulāras primārās medicīniskās pārbaudes, kā arī savlaicīgu norīkojumu pie kvalificētiem speciālistiem. Mobilās aprūpes centrs palīdz vecākiem ietaupīt finanšu līdzekļus, sniedzot pakalpojumus tuvāk dzīvesvietai. Mobilais veselības aprūpes centrs ir 17 metru garš moderns transporta līdzeklis, kurš ir aprīkots tā, lai tajā medicīnas pakalpojumus vienlaicīgi varētu sniegt 2 speciālisti, bez maksas saņemot acu ārsta, pediatra, alergologa, bērnu neirologa, endokrinologa, kardiologa vai gastroenterologa izmeklējumus, kā arī plašu izglītojošo programmu bērniem.


Informāciju iesūtīja: Inese Zālīte

Madonas novada pašvaldības Sociālā dienesta sociālā darbiniece darbā ar ģimenēm un bērniem

tel. 26452077, 64807293



‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums