Strukturētā dialoga VI cikla Nacionālā konference Madonā

iesūtīts: 2018.02.15 16:07
2018. gadā 15.-16. februārī Latvijas jauniešu galvaspilsētā – Madonas novadā – notiks Strukturētā dialoga VI cikla Nacionālā konference, kuru organizē Latvijas Jaunatnes padome sadarbībā ar Madonas novada pašvaldību.

Konferences mērķis ir veicināt dialogu starp jauniešiem un politikas veidotājiem un īstenotājiem jauniešiem aktuālos jautājumos. Balstoties uz Strukturētā dialoga VI cikla pasākumu rezultātiem, konferences laikā tiks veidotas nacionāla un Eiropas līmeņa rekomendācijas par VI cikla tēmu – “Jaunieši Eiropā: kas tālāk?”

Konferencē aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem, jaunatnes darbā iesaistītie, nevalstisko organizāciju un pašvaldību pārstāvji, pašvaldību un Saeimas deputāti, valsts pārvaldes iestāžu darbinieki. Pieteikšanās līdz 5. februārim, aizpildot anketu tiešsaistē: http://ej.uz/SDMadona

Pasākuma organizatori sedz ēdināšanas, izmitināšanas izmaksas un ar programmas nodrošināšanu saistītās izmaksas. Dalībniekiem ir jāsedz transporta izmaksas nokļūšanai uz/no pasākuma norises vietu.



Visas norises "Madonas novads - Jauniešu galvaspilsēta 2018" ietvaros.


Informāciju ievietoja: Indra Veipa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums