"Gada balva medicīnā 2017"

iesūtīts: 2018.01.02 15:56
Jau tradicionāli Latvijas Ārstu biedrība aicina ikvienu piedalīties balsojumā par labākajiem mediķiem. Gada balva medicīnā tiks pasniegta jau astoto reizi, un balvu pasniegšanas svinīgā ceremonija ir kļuvusi par ilgi gaidītu notikumu gan pacientu, gan mediķu dzīvē.

Gada balva medicīnā 2017 ir iespēja pateikt paldies mūsu profesionālajiem un nesavtīgajiem mediķiem, nobalsot par viņiem, tā sniedzot emocionālu atbalstu par viņu paveikto darbu. Pēdējos gados, kad medicīnas nozarē situācija kļūst arvien sarežģītāka, kad pacientu ārstēšanu ietekmē rindas un kvotas, kad ārstniecības iestādēs trūkst personāla un medicīnā paliek strādāt tikai savas profesijas fanātiķi, viņiem ir nepieciešams uzmundrinājums un atbalsts.

Balsošana par labākā mediķa kandidātu notiek šādās nominācijās:

  • Gada ārsts,
  • Gada zobārsts,
  • Gada ārsta palīgs,
  • Gada māsa,
  • Gada vecmāte,
  • Gada farmaceits,
  • Gada funkcionālais speciālists.

‌Ikviens var nobalsot par, viņaprāt, labāko veselības aprūpes speciālistu, atbildot vien uz pāris jautājumiem, kā arī minot pamatojumu, kāpēc tieši šis speciālists būtu pelnījis saņemt apbalvojumu. 

Balsot var Latvijas Ārstu biedrības interneta vietnē www.arstubiedriba.lv un portālā www.arsts.lv līdz 2018. gada 14. janvārim. Lūgums ņemt vērā, ka no vienas IP adreses par katru nomināciju var nobalsot vienu reizi dienā.

Aicinām iedzīvotājus būt atsaucīgiem un balsot! Arī Madonas novadā darbojas izcili ārsti un tie ir pelnījuši atzinību.


‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums