Ziemassvētku sveicieni Madonas novada iedzīvotājiem

iesūtīts: 2017.12.20 16:41
Pasaule ir tik gaiša un laimīga, cik laimīgu mēs to mākam ieraudzīt un citiem parādīt. Izjutīsim ziemas brīnumu laiku ar atvērtu sirdi, gaišām domām, sirsnības sajūtu mājās un sapratni apkārtējo cilvēku lokā.


"Ziemassvētki ir laiks, kad nakts un tumsa aiz loga ir pārsvarā pār dienu. Par spīti tam, gaišu šo laiku padara ne tikai sniega baltums, bet arī mūsu katra paveiktie darbi, labās domas un apkārtējiem dāvātā mīlestība. Bērnībā man šķita, ka Ziemassvētku noskaņa un sajūta rodas pati no sevis. Tagad es saprotu, ka par to gādāja mani vecāki un tuvinieki man apkārt. Es novēlu katram mūsu novada iedzīvotājam Ziemassvētku laikā atrast veidu, kā apstāties ikdienas steigā un veltīt laiku sev, saviem tuvākajiem, novērtēt to, ko dzīve mums sniegusi un radīt šo īpašo svētku sajūtu, kas iespējama tikai reizi gadā.

Es saku paldies savā un Madonas novada pašvaldības vārdā katram, kurš izrotājis savu logu, māju un pagalmu, padarot šo svētku laiku daudz skaistāku. Saku paldies katram, kurš saviem apkārtējiem sniedz atbalstu un mīlestību.

2018.gads būs īpašs. Īpašs Latvijai un katram no mums. Mēs piedzīvosim Latvijas simtgadi, 4.maija svētku svinīgo parādi ar Valsts prezidenta  Raimonda Vējoņa piedalīšanos Madonā. Sekosim līdzi mūsu novada pašdarbnieku gaitām Dziesmu un deju svētkos vasarā. Nākamajā gadā Madona oficiāli uz gadu kļūs par visas Latvijas jauniešu galvaspilsētu. Leposimies ar mūsu Madonu un novadu, ar mūsu līdzcilvēku sasniegumiem un panākumiem, iedvesmosimies no tiem! Novēlu katram novadniekam 2018.gadā doties pretī savu mērķu piepildījumam, lai arī cik šķietami tāli un nesasniedzami tie uzstādīti."

Agris Lungevičs




"Pirms iededz sveci egles zarā,
‌dedz svētku liesmu sirdī savā,
‌ar piedošanu, sapratni, ar mīlestības dzirksti
‌un tici  tas ir tavā varā - nest gaismu, kā to sveces dara…

Sirsnīgus un jauku domu piepildītus Ziemassvētkus un laimīgu 2018. gadu! Izturību, veselību un darba prieku arī  turpmāk. Lai nākamais gads atnes  gaišas domas un lielas iespējas, lai jūsu ģimenēs valda saticība, atbalsts un mīlestība!"

Sociālā dienesta vadītājs Gundars Riekstiņš 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums