Noslēgušās projekta ietvaros īstenotās datorprogrammas Corel apmācības

iesūtīts: 2017.10.27 15:00
25.oktobrī noslēgušās Bērnu un jauniešu apvienības “Rīts“ projekta "Programmas "Corel DRAW Graphics" apgūšana grafiskās datorprogrammas vidē" ietvaros rīkotās apmācības. Apmācībās piedalīties bija aicināts ikviens Madonas novada iedzīvotājs.

Apmācībās piedalījās kopā deviņi dalībnieki no Bērzaunes pagasta, Ļaudonas pagasta un Madonas pilsētas. Paldies pasniedzējam Andrim Krastiņam, kurš trīs dienu laikā visiem deviņiem apmācību dalībniekiem sniedza zināšanas un ieveda plašajā vektorgrafikas pasaulē. Apmācību laikā tika apgūtas gan teorētiskas, gan praktiskas zināšanas par datorprogrammu "Corel DRAW Graphics". Apgūtās zināšanas noderēs gan veidojot dažādus drukas darbus, maketus un zīmējumus, gan darbā ar dažādām lāzergriešanas un gravēšanas iekārtām. Par dalību apmācībās, katrs dalībnieks saņēma arī sertifikātu.

Projekta kopējais finansējums - EUR 2 541, no kuriem EUR 1 800 ir LAD publiskais finansējums, EUR 376 Madonas novada pašvaldības līdzmaksājums, EUR 365 apmācību dalībnieku pašfinansējums.




Iesūtīja: Anita Aizstrauta
Ievietoja: Dāvis Veckalniņš
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums