.

Ministra viesošanās Gaiziņkalna virsotnē

iesūtīts: 2017.07.20 17:38
Šodien 20.jūlijā Madonas novada augstāko virsotni Gaiziņkalnu apmeklēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards.

Viņš bija ieradies kopā arī Juridiskā un Nodrošinājuma departamentu pārstāvjiem. Tikšanās tik organizēta, lai kopā ar Dabas aizsardzības pārvaldes ģenerāldirektoru Juri Jātnieku, Vidzemes reģionālās administrācijas direktoru Rolandu Auziņu un Madonas novada pašvaldības vadītāja vietnieku uzņēmējdarbības atbalsta, tūrisma attīstības un komunālās saimniecības jautājumos Ivaru Miķelsonu, izpilddirektoru Āri Vilšķērstu, kā arī ar Būvvaldes un Attīstības nodaļas pārstāvjiem pārrunātu zemes īpašnieces Ineses Apeles piederošās Gaiziņkalna zemes iespējamo dāvinājumu valstij.

Klātesošo rūpīgi izstaigāja valstij dāvināmā zemes gabala robežas, izskatīja Apeles kundzes piedāvātās kalna virsotnes labiekārtojuma skices, kā arī vienojās par tālāko darbību, veicamajām procedūrām zemes vienības izveidē, dāvinājuma sagatavošanā un tā virzīšanu izskatīšanai Ministru kabinetā.





‌‌Informāciju sagatavoja un ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums