"TDA Vidzemei - 55"

iesūtīts: 2017.04.17 21:20
Ar sirsnīgu un košu lielkoncertu savu 55 gadu jubileju 16.aprīlī svinēja Madonas novada lepnums, Tautas Deju Ansamblis "Vidzeme".

Kolektīvs, kurš Madonas vārdu vienmēr ir nesis godam gan Latvijā, gan tālu aiz tās robežām. Ar saviem leģendārajiem kolektīva vadītājiem Dzidru Rubeni un Andri Ezeriņu kolektīvs ir sasniedzis daudzas deju virsotnes. Viņu izcilā darba stafeti kopš 2016.gada ir pārņēmusi deju skolotāja Rudīte Jurciņa.
Koncertā piedalījās četri “Vidzemes” sastāvi - divi jauniešu sastāvi, vidējās paaudzes deju kolektīvs un kādreizējo dejotāju-studentu sastāvs, sapulcējoties speciāli jubilejas koncertam par godu. Par koncerta omulību gādāja atraktīvais vadītājs Edgars Žukovskis, savukārt svētku programmu kuplināja muzikāli dziedošā grupa “Četri vienā”, senioru deju kolektīvs "Atvasara" un Mazās deju skolas kolektīvs.
‌Koncerta starplaikā ikvienam skatītājam, bijušajiem un esošajiem dejotājiem bija iespēja aplūkot “Vidzemes” deju gaitas fotogrāfijās, sajūtot savu piederību šim kolektīvam, šai skatuvei, šai pilsētai.
‌Saņemot sirsnīgus sveicienus nozīmīgajā jubilejā, Tautas Deju Ansamblis "Vidzeme" arī turpmāk ir apņēmības pilns sasniegt jaunas dejas mākslas virsotnes.


‌Teksts: I.Riekstiņa
‌Foto: A.Veckalniņš

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums