Seminārs Madonā par Vidzemes NVO projektu konkursiem

iesūtīts: 2017.04.03 15:33
Trešdien, 5. aprīlī, pulksten 10.00 biedrību un nodibinājumu pārstāvji ir aicināti uz informatīvo semināru par Vidzemes NVO projektu konkursiem, kurus rīko Valmieras novada fonds ar Kultūras ministrijas finansējumu. Seminārs notiks Madonas novada bibliotēkā, un tajā varēs uzzināt vairāk par konkursa tēmām, pieejamo finansējumu un rast atbildes uz citiem jautājumiem.

Jau ziņots (www.vnf.lv/lv/zinas/tris-projektu-konkursi-vidzemes-organizacijam-1109), ka Vidzemes NVO projektus arī 2017. gadā var iesniegt trīs jomās: NVO iniciatīvas Latvijas simtgadei, starpkultūru dialoga veicināšanai un mazākumtautību organizāciju atbalstam. Katrā jomā pieejami 8000 eiro, bet viena projekta maksimālā summa ir 3000 eiro. Pieteikumus gaidām līdz 10. aprīlim, bet projektus īstenot varēs no maija līdz decembrim. Pilna informācija, konkursu nolikumi un pieteikumu veidlapas pieejamas Valmieras novada fonda mājas lapā www.vnf.lv sadaļā “Īsteno ideju”.

 

Paralēli fonds līdz pat 2018. gada beigām turpina sniegt bezmaksas NVO konsultācijas par juridiskajiem, attīstības un grāmatvedības jautājumiem.

 

Valmieras novada fonds ir mūsdienīga labdarības organizācija, kas strādā Valmieras apkaimē un visā Vidzemē. Fonda pamatdarbības joma ir ziedojumu piesaiste, lai atbalstītu vietējo iedzīvotāju iniciatīvas. 12 gadu laikā ar fonda, ziedotāju un dažādu institūciju atbalstu īstenoti vairāk nekā 200 projekti.

 

 

Papildu informācija:

Ansis Bērziņš, VNF valdes priekšsēdētājs

Tālrunis: 26136756, 64281792; e-pasts: ansis.berzins@vnf.lv

http://www.vnf.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums