DIZAINA BALSS

iesūtīts: 2017.01.25 15:06
2017. gada 1. februārī Madonas kultūras namā pulcēsies Latvijas dizaina un mākslas vidusskolu audzēkņi, lai piedalītos modes skatē – konkursā “DIZAINA BALSS”. Apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt skolu prezentācijas no plkst. 12:00 – 14:00. Aplūkot prezentācijas stendus, kuri tiks atvērti apskatei no plkst. 15.00 .

 Stendos varēs aplūkot skolu izglītības programmu piedāvājumu, kā arī piedalīties video, foto, grafiskā dizaina darbnīcās, darboties ar grafiskajām planšetēm un iepazīties ar 3D printera  iespējām.

Kopā ar mākslas un dizaina vidusskolām programmas prezentēs arī Jaņa Rozentāla mākslas vidusskola.

Plkst. 17.00  uz  mēles kāps jaunie Latvijas modes dizaineri un tiks rādītas skolu pēdējo divu mācību gadu ietvaros radītās apģērbu kolekcijas, divās kategorijās – Ready-to-wear, prēt-ā-porter,  jeb mūsdienu tērps un avangarda tērps.

Šogad tiks pārstāvētas  sešas Latvijas profesionālās dizaina un mākslas vidusskolas – Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola, Valmieras Mākslas vidusskola, Rēzeknes Mākslas vidusskola, Rīgas Mākslas un mēdiju tehnikums, Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola “Saules skola”, Ogres tehnikums.

Plkst. 19.00 redzēsim Jāņa Simsona Madonas mākslas skolas audzēkņu kolekciju “Es tiešām mīlu Madonu!” Kolekcija tapusi iedvesmojoties no Madonas novada uzņēmēju paveiktā. Tērpus uz skatuves iznest palīdzēs Madonas bērnu un jauniešu centra, Madonas kultūras nama deju grupas “Aliens” audzēkņi un iekštelpu skeitparka   jaunieši. Pasākumā piedalās Madonas breika grupa.

Pasākuma režisore: Ināra Cakule.

Pasākuma vadītāji: Elīna Vaska un Kaspars Brūvelis.

Organizē: Madonas mākslas skolas atbalsta biedrība un Madonas pilsētas kultūras nams

 

Projekta vadītāja: Kristīne Šulce

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums