Iespēja jaunajiem uzņēmējiem - LIAA Madonas biznesa inkubators aicina jaunos un topošos uzņēmējus iesniegt pieteikumus uzņemšanai inkubatorā

iesūtīts: 2016.12.02 16:20
No 2016.gada 1.decemba atvērta pieteikšanās uzņemšanai Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Madonas biznesa inkubatorā Blaumaņa ielā 3. Inkubators darbu uzsācis šī gada rudenī un nu jau oficiāli aicina visus esošos un topošos uzņēmumus iesniegt pieteikumus uzņemšanai biznesa inkubatorā.

 Inkubators būs atvērts gan juridiskām personām (līdz 3 gadus veciem jau esošiem uzņēmumiem), gan fiziskām personām, kas savas biznesa idejas varēs pusgada laikā attīstīt, testēt un pilnveidot arī pirmsinkubācijas fāzē.

Inkubatora mērķis ir kļūt par aktīvu jauno uzņēmēju pulcēšanās vietu, piedāvājot gan seminārus ar dažādu nozaru ekspertiem un mentoriem, gan koprades telpu (atvērtā tipa ofisu) ikdienas darba veikšanai, kā arī cita veida atbalstu biznesa ideju realizēšanai. Inkubācija jau pastāvošiem uzņēmumiem ietvers arī finansiālu atbalstu inovāciju ieviešanai, prototipēšanai, mārketinga, grāmatvedības u.c. veida pakalpojumiem.

Lai arī inkubatora sākotnējais mērķis ir piesaistīt jaunus uzņēmumus ar inovatīvām biznesa idejām, tomēr plānots, ka nākotnē LIAA Madonas biznesa inkubators darbosies kā pilnvērtīga Latvijas Investīju un attīstības aģentūras filiāle, kur varēs saņemt informāciju par visiem LIAA piedāvātajiem pakalpojumiem un atbalsta iespējām.

Būtiski, ka uzņemšana inkubatorā notiks reizi ceturksnī, tāpēc pirmā pieteikšanās norisinās jau decembra laikā un pieteikumi jāiesniedz līdz 23.decembrim!

Pieteikšanās dokumenti pieejami LIAA mājas lapā saitē: http://www.liaa.gov.lv/lv/fondi/2014-2020/biznesa-inkubatori/pieteikums

Visi interesenti aicināti zvanīt, rakstīt un nākt uz Madonas biznesa inkubatoru, lai uzzinātu vairāk!  Inkubatorā tiks nodrošinātas arī nepieciešamās konsultācijas par pieteikšanos inkubatoram un saņemamo atbalstu. Vēlams iepriekš pieteikt tikšanos, zvanot Madonas biznesa inkubatora vadītājai Ivetai Vabulei (tel. 29177941, e-pasts: iveta.vabule@liaa.gov.lv) vai Projektu vadītājai Lienai Hačatrjanai (tel. 26568654, e-pasts: liena.hacatrjana@liaa.gov.lv), un nākt ciemos Blaumaņa ielā 3, 1.stāvā, Madonā.

 

 Iesūtija Liene Hačatrjana

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums