.

Lai palīdzētu bērniem no trūcīgām ģimenēm, Madonas iedzīvotāji oktobrī saziedojuši vairāk nekā 300 eiro

iesūtīts: 2016.11.14 15:11
Labdarības programmas „Palīdzi trūcīgiem mazuļiem” ietvaros bērniem līdz divu gadu vecumam no trūcīgām ģimenēm visos „Maxima Latvija” veikalos Madonā oktobrī iedzīvotāji saziedojuši 379,63 eiro, tādējādi palīdzot 24 bērniem no Madonas un tās apkārtnes.

   

Kopumā visā Latvijā „Maxima Latvija” veikalos saziedoti 21 724,70 eiro: no tiem 21 024,37 eiro saziedoti ziedojumu kastītes pie kasēm, bet 700,33 eiro – no pārdotajiem AS „Tukuma piens” akcijas produktiem. Oktobrī palīdzēts 588 bērniem, kuri kopā saņēmuši 922 piena maisījumu un 557 autiņbiksīšu iepakojumus.

„Ģimenes ir ļoti pateicīgas par iespēju nedēļu pirms nākamā pabalsta, kad līdzekļu pietrūkst visvairāk, saņemt palīdzību mazuļa aprūpei. Mazulis tad ir nodrošināts ar pašu nepieciešamāko un vecāki var rūpēties par pārējām ģimenes vajadzībām,” par palīdzības sniegšanas praktisko pusi stāsta labdarības fonda „Ziedot.lv” vadītāja Rūta Dimanta, kas norāda, ka šāda palīdzība ģimenēm ļauj sajust līdzcilvēku atbalstu.  

 

Labdarības programma „Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" tika aizsākta 2015. gada martā. To organizē labdarības fonds „Ziedot.lv" un veikalu tīkls „Maxima Latvija" sadarbībā ar 26 reģionālajām labdarības organizācijām. Labdarības programmas ietvaros bērni līdz divu gadu vecumam no trūcīgām ģimenēm katru mēnesi, mēneša pēdējā nedēļā, tiek nodrošināti ar autiņbiksītēm un piena maisījumiem 16 eiro vērtībā. Kopš labdarības programmas sākuma bērniem līdz divu gadu vecumam no trūcīgām ģimenēm „Maxima Latvija” veikalos kopā saziedoti 302 174,80 eiro.

 

„Ja ziema iestājas agrāk nekā parasti, kā tas novērojams šosezon, ģimenēm ne tikai reģionos, bet arī tepat Rīgā, rūpes pieaug ļoti straujos tempos – jāparūpējas ne tikai par iztiku, bet arī par siltumu, kā arī ģimenes veselību. Programmā iesaistītie vecāki rēķinās, ka mēs palīdzēsim parūpēties par pašu nepieciešamāko viņu mazulim, ko mēs no sirds darām jau vairāk nekā gadu,” stāsta „Maxima Latvija” Komunikācijas vadītājs Jānis Beseris.

 

Labdarības programma „Palīdzi trūcīgiem mazuļiem” ietilpst SIA „Maxima Latvija” ģimeņu atbalsta programmā „Augošai Latvijai”, kas apkopo dažādas uzņēmuma iniciatīvas un sadarbības projektus šajā jomā, un kuras galvenais vadmotīvs ir par ģimenei draudzīgu vidi un ērtu iepirkšanos. Vairāk iepazīties ar programmu iespējams mājaslapā www.augosai.lv.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums