.

Esam ieguvuši Veselības gada balvu!

iesūtīts: 2016.10.11 14:57
Latvijas Ārstu biedrība (LĀB) ir piešķīrusi Veselības gada balvu 2016 Madonas novada pašvaldībai.


Balvas pasniegšana norisinājās svinīgā sarīkojumā Rīgā, "Koka Rīga" telpās, pulcējot izcilas personības Latvijas medicīnā, vides aizsardzībā, sportā, kā arī valsts pārvaldes un pašvaldības pārstāvjus.

Balvas iniciators,  LĀB prezidents Pēteris Apinis uzsvēra, ka Madonas novads šo apbalvojumu saņem par lielu ieguldījumu sabiedrības veselības veicināšanā, nodrošinot gan medicīnisko aprūpi Madonas slimnīcā, gan radot iespējas aktīvai atpūtai, gan saglabājot tīru vidi. Balvu saņēmām no iepriekšējā gada balvas ieguvēja, Cēsu novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Jāņa Rozenberga, kurš, savukārt, pauda atzinīgus vārdus, norādot, ka iedvesmojies no madoniešu prasmes gudri un pragmatiski saimniekot. 

Pateicoties par apbalvojumu, domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters uzsvēra, ka balva ir visu Madonas novada iedzīvotāju godam nopelnīta: "Zemnieku prasme saimniekot, mediķu kvalitīvi sniegtie pakalpojumi, skolotāju darbs bērnu un jauniešu izglītošanā par veselīgu dzīvesveidu, tas viss veido sabiedrības attieksmi pret savu veselību, dzīvesveidu, veselu, zaļu un sakoptu vidi."

 

Dz. Stradiņa.

D. Veckalniņa un LĀB foto no pasākuma.    

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums