Labklājības ministrija atzinīgi novērtē jauno pansionātu

iesūtīts: 2016.09.14 09:22
Lai pārliecinātos par topošā Madonas pansionāta Mārcienā atbilstību normatīvajiem aktiem, 13. septembrī darba vizītē pansionātu apmeklēja Labklājības ministrijas pārstāves - Sociālo pakalpojumu kvalitātes kontroles departamenta direktore Inese Kukore, vecākā eksperte Laila Stabulniece, vecākā referente Diāna Stankeviča.

Ministrijas ierēdņus uzņēma pansionāta direktore Dace Zeile, saimniecības daļas vadītājs Kaspars Ozoliņš, kā arī domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters, Sociālā dienesta vadītājs Gundars Riekstiņš un Mārcienas pagasta pārvaldniece Ināra Mālniece. Raksturojot vizīti, D. Zeile norādīja, ka šāda veida apmeklējumi ir ierasta kārtība pirms objektu nodošanas, lai sniegtu sociālo pakalpojumu sniedzēja pirmsreģistrācijas pārbaudes atzinumu par sociālā pakalpojuma atbilstību. Apsekojot telpas, amatpersonas atzina, ka jaunais pansionāts pilnībā atbilst normatīvajos aktos pastāvošajām prasībām.

 Par paveikto gandarījumu pauž arī pašvaldības un Sociālā dienesta vadītāji, atzinīgi novērtējot izdarīto, lai Madonas novada un citu novadu iedzīvotāji tiktu izmitināti labos apstākļos - gaišās, komfortablās telpās ar mūsdienīgu aprīkojumu un profesionālu apkalpojošo personālu.

Paredzams, ka jaunais pansionāts durvis vērs šoruden un tajā uz dzīvi varēs apmesties ap sešdesmit iemītnieku.

Vairāk par pansionāta tapšanas gaitu esam rakstījuši jau iepriekš.

Dz. Stradiņa.

Attēlos - ministrijas ierēdņu vizīte Mārcienas pansionātā.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums