Palielināts zivju resurss vairākās novada ūdenstilpnēs

iesūtīts: 2016.08.11 14:40
Pavairots zivju resurss vairākās ūdenstilpnēs Madonas novadā.

  

‌Madonas novada pašvaldība sadarbībā ar Valsts Zivju fondu un Lauku atbalsta dienestu Madonas novada Mētrienas pagastā ir īstenojusi projektu “Zivju resursu pavairošana Madonas novada Mētrienas pagasta Odzienas ezerā” Ident. Nr. 1.43. Projekts tika īstenots projektu konkursa aktivitātē “Zivju resursu pavairošana un atražošana publiskajās ūdenstilpnēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, kā arī citās ūdenstilpnēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā”.

Projekta ietvaros Madonas novada Mētrienas pagasts Odzienas ezerā, tika ielaisti 4 800 līdaku mazuļi. Līdaku mazuļi projekta ietvaros, tika iepirkti no zivju audzētavas SIA “Rūjas zivju audzētava”.

Projekta kopējās izmaksas ir EUR 1 463,62, tai skaitā Valsts zivju fonda finansējums – EUR 1 263, 62, projekta līdzfinansējumu nodrošināja Madonas novada Mētrienas pagasta pārvalde – EUR 200,00 apmērā.

Projekta ieviešanā iesaistītā uzraugošā institūcija – Lauku atbalsta dienests.

Madonas novada pašvaldība sadarbībā ar Valsts Zivju fondu un Lauku atbalsta dienestu Madonas novada Mārcienas pagastā ir īstenojusi projektu “Zivju resursu pavairošana Madonas novada Mārcienas pagasta Labones ezerā” Ident. Nr. 1.42. Projekts tika īstenots projektu konkursa aktivitātē “Zivju resursu pavairošana un atražošana publiskajās ūdenstilpnēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, kā arī citās ūdenstilpnēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā”.

Projekta ietvaros Mārcienas pagasta Labones ezerā, tika ielaisti 2 600 līdaku mazuļi. Līdaku mazuļi projekta ietvaros, tika iepirkti no zivju audzētavas SIA “Rūjas zivju audzētava”.

Projekta kopējās izmaksas ir EUR 792,72, tai skaitā Valsts zivju fonda finansējums – EUR 592, 72, projekta līdzfinansējumu nodrošināja Madonas novada Mārcienas pagasta pārvalde – EUR 200,00 apmērā.

Projekta ieviešanā iesaistītā uzraugošā institūcija – Lauku atbalsta dienests.

 

Madonas novada pašvaldība sadarbībā ar Valsts Zivju fondu un Lauku atbalsta dienestu Madonas novada Ošupes pagastā ir īstenojusi projektu “Zivju resursu pavairošana Madonas novada Ošupes pagasta Lubāna ezerā” Ident. Nr. 1.45. Projekts tika īstenots projektu konkursa aktivitātē “Zivju resursu pavairošana un atražošana publiskajās ūdenstilpnēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, kā arī citās ūdenstilpnēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā”.

Projekta ietvaros Ošupes pagasta Lubāna ezerā, tika ielaisti 28 000 līdaku mazuļi. Līdaku mazuļi projekta ietvaros, tika iepirkti no zivju audzētavas SIA “Rūjas zivju audzētava”.

Projekta kopējās izmaksas ir EUR 8 470,00, tai skaitā Valsts zivju fonda finansējums – EUR 6 000,00, projekta līdzfinansējumu nodrošināja Madonas novada Ošupes pagasta pārvalde – EUR 2 470,00 apmērā.

Projekta ieviešanā iesaistītā uzraugošā institūcija – Lauku atbalsta dienests.

 

Madonas novada pašvaldība sadarbībā ar Valsts Zivju fondu un Lauku atbalsta dienestu Madonas novada Lazdonas pagastā ir īstenojusi projektu “Zivju resursu pavairošana Madonas novada Lazdonas pagasta Rāceņu ezerā” Ident. Nr. 1.46. Projekts tika īstenots projektu konkursa aktivitātē “Zivju resursu pavairošana un atražošana publiskajās ūdenstilpnēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, kā arī citās ūdenstilpnēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā”.

Projekta ietvaros Lazdonas pagasta Rāceņu ezerā, tika ielaisti 3 500 līdaku mazuļi. Līdaku mazuļi projekta ietvaros, tika iepirkti no zivju audzētavas SIA “Rūjas zivju audzētava”.

Projekta kopējās izmaksas ir EUR 1 067,22, tai skaitā Valsts zivju fonda finansējums – EUR 667,22, projekta līdzfinansējumu nodrošināja Madonas novada Lazdonas pagasta pārvalde – EUR 400,00 apmērā.

Projekta ieviešanā iesaistītā uzraugošā institūcija – Lauku atbalsta dienests.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Attīstības nodaļas projektu sagatavošanas un ieviešanas speciāliste

Indra Kārkliņa

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums