Īscirtmeta enerģētiskās koksnes stādījumu ierīkošanas iespējas

iesūtīts: 2016.05.25 10:33
Uzaicinājums piedalīties seminārā/apmācībās ZEMES ĪPAŠNIEKIEM par Īscirtmeta enerģētiskās koksnes stādījumu ierīkošanas iespējām 2016. gada 31. maijā Madonas novada dome, Saieta laukums 1, Madona

Īscirtmeta atvasāji vai ilggadīgie kokaugu stādījumi, piemēram, kārkli, papeles, apses un baltalkšņi, ir ātri augošu koku sugas, kas atjaunojas, veidojot atvases vai kokaugu stādījumi, kuru vietā pēc koksnes ražas novākšanas ierīko citu lauksaimniecības kultūru.
Seminārā aplūkosim, kādas priekšrocības sniedz šādu stādījumu ierīkošana, normatīvo regulējumu atkarībā no zemes lietojuma veidu, kā veicas uzņēmējiem, kuri jau ir ierīkojuši īscirtmeta enerģētisko kokaugu stādījumus, kuras ir potenciālās stādījumu vietas reģionā. Vairāk informācijas semināra programmā.
‌Lūdzam reģistrēties dalībai seminārā, norādot vārdu, uzvārdu, organizāciju un kontaktinformāciju, nosūtot to uz aivars.zandeckis@ekodoma.lv vai sazinoties pa tālruni 67 32 32 12 līdz 30. maijam.Vietu skaits ierobežots! Apmācības ir bez dalības maksas. Par piedalīšanos apmācībās dalībniekiem tiks izsniegti sertifikāti.
‌‌www.srcplus.eu

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums