Aicina radīt kopīgu lielformāta gleznu!

iesūtīts: 2016.05.12 09:38
Ikviena Madonas novada ģimene aicināta piedalīties pasākumā- lielās kopgleznas "Ģimenes fotoalbums" gleznošanā, kas vairākās Latvijas pilsētās tiek realizēts pateicoties “Latvijas Goda ģimenes apliecības “3+ Ģimenes karte”” atbalstam.

Par godu Starptautiskajai Ģimenes dienai, ko oficiāli atzīmē 15. maijā, 4. jūnijā no plkst. 11.00 līdz plkst. 14.00 Jāņa Simsona Madonas mākslas skolas telpās  ikvienam iespējams piedalīties kopīgas lielformāta gleznas zīmēšana.

Lielformāta glezna “Ģimenes fotoalbums” ir simboliska siena, pie kuras piekārti foto rāmīši ar iemūžinātiem ģimenes smaidiem, kopīgām nodarbēm, kā arī sirds siltumu. Radošajā procesā aicinām piedalīties ikvienu ģimeni, lai kopīgi izveidotu brīnišķīgu gleznu, kas vēlāk būs izstādīta Madonas pilsētā.

Lielformāta gleznas par godu Ģimenes dienai tiks radītas arī citās pilsētās – Jelgavā, Liepājā un Līvānos. Vairāk informācijas – www.godagimene.lv

Glezna “Ģimenes fotoalbums” tapusi pateicoties valsts atbalsta programmai “Latvijas Goda ģimenes apliecība “3+ Ģimenes karte””, ko īsteno Sabiedrības integrācijas fonds, un Latvijas vecāku organizācijai “Mammamuntetiem.lv”.

 Mākslas darba idejas autores un izpildītājas: mākslinieces - Kristīne Šulce un Danute Vēze.

_

Lai skatītos šo Youtube video, nepieciešams iespējot sociālās sīkdatnes.
Pielāgot sīkdatnes

___


“Daudzbērnu ģimenēm valsts nodrošina atlaižu karti “3+ Ģimenes karte”, kas ir pirmā valsts atbalsta programma, ar kuru iespējams saņemt atlaides dažādām precēm un pakalpojumiem, tai skaitā daudzveidīgu izklaides vietu apmeklējumiem, ko piedāvā programmas atbalstītāji – uzņēmēji, kas ir sociāli atbildīgi un ar savu atbalstu ir pievienojušies programmai.

Par “Latvijas Goda ģimenes apliecību “3+ Ģimenes karte””:

“Latvijas Goda ģimenes apliecība “3+ Ģimenes karte”” ir valsts veidota atbalsta programma, ko īsteno Sabiedrības integrācijas fonds, daudzbērnu ģimenēm, kas reizē kalpo arī kā apliecinošs dokuments tam, ka ģimenē aug vismaz trīs bērni, to skaitā audžuģimenē ievietoti un aizbildnībā esoši bērni. Par daudzbērnu ģimenes bērnu uzskatāma arī pilngadīga persona, kas nav sasniegusi 24 gadu vecumu, ja tā iegūst vispārējo, profesionālo vai augstāko izglītību. Šīs kartes īpašniekiem ir iespēja saņemt atlaides, izmantojot pakalpojumus, kurus piedāvā valsts un privātie uzņēmumi Latvijā. Pieteikties kartei iespējams vietnē “www.godagimene.lv”, sadaļā “Piesakies kartei”.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums