.

Noslēdzies biedrības „Mēs saviem bērniem” projekts

iesūtīts: 2016.04.29 10:49
26.aprīlī PII „Saulīte” telpās norisinājās biedrības „Mēs saviem bērniem” realizētā projekta “Sociālo pakalpojumu nodrošināšana un integrāciju veicinošas vides izveide bērniem un jauniešiem ar dažādiem funkcionāliem traucējumiem Madonas reģionā”.

Projekta mērķis-Bērnu un jauniešu ar funkcionāliem traucējumiem, kā arī viņu ģimenes locekļu integrācija sabiedrībā, nodrošinot tam piemērotu vidi un viņu prasmju, attīstības un komunikācijas spēju pilnveidošanos ar dziedinošo terapiju un konsultāciju palīdzību. Projekta ietvaros tika organizētas mūzikas terapijas, montesori nodarbības, smilšu terapijas, kanisterapijas, fizioterapijas, psihoterapijas un logopēda nodarbības. Kopā projektā piedalījās 90 bērni un 30 vecāki no Madonas, Cesvaines, Ērgļu un Varakļānu novadiem.

Par projekta ieviešanas gaitu pastāstīja tā vadītāja Indra Kārkliņa un gūtajiem iespaidiem un emocijām projektā dalījās terapeites- Inese Kolneja (smilšu terapija) un Vita Krūmiņa (mūzikas terapija). Gan ģimenes un bērni, gan projekta realizētāji un terapeiti ir gandarīti par izdarīto un sasniegtajiem rezultātiem- atvērtākiem, mierīgākiem un laimīgākiem bērniem. Plānots, ka iesāktais projekts turpināsies.

Projekta kopējais finansējums ir  54 996.09 eiro, no kā 47 021.29 eiro  EEZ (Eiropas ekonomikas zonas instruments), 2474.80 eiro Valsts budžeta un 5 500.00 eiro biedrības „Mēs saviem bērniem” finasējums. Savukārt Madonas novada pašvaldība palīdzējusi ar telpu PII "Saulīte", kā arī transporta nodrošināšanu.

Apkopoja E.Miķelsone

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums