Gada balvai "Zelta čiekurs" nominēts novada uzņēmums "Baltic Block"

iesūtīts: 2015.05.11 14:55
Zemkopības ministrijas (ZM) Meža dienu komiteja ir noteikusi meža nozares gada balvas “Zelta čiekurs” 2014. gada ieguvējus nominācijā “Par mūža ieguldījumu”, “Par inovatīvu uzņēmējdarbību”, “Par ilgtspējīgu saimniekošanu” un “Par ieguldījumu zinātnes attīstībā”.

ZM informē, ka balvu “Zelta čiekurs” nominācijā “Par mūža ieguldījumu” saņems izcili nozares ļaudis – Gunārs Dišlers, Māris Laiviņš, Jānis Mārciņš, Āris Smildziņš un Andris Ziemelis.

Laureāti nominācijā “Par inovatīvu uzņēmējdarbību” ir SIA “ASP Pluss”, SIA “4 Plus” un SIA “Baltic Block”, nominācijā “Par ieguldījumu zinātnes attīstībā” – Andis Lazdiņš, Leonards Līpiņš un SIA “Integrētās audzēšanas skola”, bet nominācijā “Par ilgtspējīgu saimniekošanu” – meža īpašnieki Mārcis Saklaurs, Gundars Seisums un Dainis Zuika.

Gada balvas ieguvējus šajās nominācijās suminās apbalvošanas ceremonijā, kas notiks 22. maijā Latvijas Lauksaimniecības universitātes aulā.

Balvas pretendentu vērtēšana notiek divās kārtās. Pirmajā kārtā kandidātus vērtē eksperti, bet otrajā – zemkopības ministra vadītā Meža dienu komiteja.

Meža nozares gada balva “Zelta čiekurs” ir augstākā atzinība par sasniegumiem meža nozarē, un šogad to pasniegs 11. reizi.

Informācija - LETA

Foto: Prezidents Andris Bērziņš un premjere Laimdota Straujuma apmeklēja uzņēmumu SIA "Baltic Block" 2014. gada pavasarī.

 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums