Esi aktīvs un piedalies novada izaugsmē!

iesūtīts: 2015.04.26 21:06
Jau vairākkārt esam aicinājuši novada iedzīvotājus izteikt savas idejas un priekšlikumus novada izaugsmei. Ideja var būt jebkas, kas dzīvošanu, strādāšanu un atpūtu Madonas novadā var padarīt labāku.

Apkopojot līdz šim saņemtos priekšlikumus, atklājas, ka novadniekiem aktuāla ir papildu bērnu rotaļu laukumu izveidošana, ielu infrastruktūras uzlabošana (gājēju pāreju ierīkošana, uzbrauktuves ietvēm), tāpat arī pilsētas estētiskais veidols- soliņu un atkritumu urnu uzstādīšana, Mīlestības graviņas sakopšana, pilsētas estrādes sakārtošana, publisko labierīcību izveidošana u.c.

Aktuāla ir arī sporta infrastruktūras uzlabošana- Madonas tenisa laukuma sakārtošana, āra trenažieru laukumu izveidošana pagastos, kā arī hokeja laukumu izveidošana.

Kur paliek iesniegtās idejas?

Visas iesniegtās idejas tiek nodotas Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļai, kas ar iesniegtajām idejām iepazīstinās domes deputātus komiteju sēdēs. Tāpat iesūtītie priekšlikumi tiek nodoti citām atbildīgajām personām. Piemēram, kāda māmiņa rakstīja par bērnu rotaļu laukuma izveidošanas nepieciešamību Biksērē. Šo priekšlikumu nodevām gan Attīstības nodaļai, gan Sarkaņu pagasta pārvaldei, kur tika solīts šo jautājumu atrisināt.

Katra ideja ir svarīga, katra dot lielāku sapratni par to, kas visvairāk nepieciešams mūsu novadam.

Idejas un priekšlikumus sūti uz e-pastu ideja@madona.lv. Vai izmanto iespēju to nodot caur mājaslapu. Tāpat ar saviem priekšlikumiem droši vari vērsties arī pilsētas vai sava pagasta pārvaldē.

Informāciju sagatavoja:

Edīte Miķelsone

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums