Iedzīvotāji aicināti pieteikt idejas Madonas novada attīstībai

iesūtīts: 2015.03.23 09:45
Turpinot 2011. gadā sekmīgi aizsākto projektu "LMT Latvijai", "Latvijas Mobilais Telefons" (LMT) sadarbībā ar Madonas novada pašvaldību no šā gada 23. marta izsludina pieteikšanos projektu konkursam. Ikvienam madonietim un novada patriotam ir iespēja iesniegt projekta ideju, kas ļautu uzlabot sava novada un novadnieku dzīvi.


"Veiksmīga Latvijas izaugsme iespējama tikai tad, ja mēs katrs uzņemsimies atbildību par savu valsti, novadu, pilsētu un tuvākajiem. Reizēm vajag tikai mazliet, lai savas idejas pārvērstu darbos. LMT lepojas ar katru, kurš uzdrīkstas un dara, tāpēc esam patiesi gandarīti, ka arī šogad varam atbalstīt iedzīvotājus, kuri vēlas uzlabot dzīvi savā pilsētā vai novadā,” uzsver LMT prezidents Juris Binde.

Līdz 23. aprīlim ikviens Madonas novada iedzīvotājs, iedzīvotāju grupa, nevalstiska organizācija vai juridiska persona, kuru deklarētā vai juridiskā adrese ir Madonas novadā, pašvaldībā var iesniegt projekta pieteikumu, lai īstenotu iedzīvotājiem nozīmīgas ieceres un veicinātu Madonas novada izaugsmi. Konkursa uzvarētāji var saņemt no 500 līdz 2000 eiro finansējumu vai līdzfinansējumu. Ar detalizētiem projektu konkursa noteikumiem var iepazīties www.madona.lv vai portālā www.lmt.lv/lmtlatvijai.

Pirmajā kārtā projektus vērtēs LMT un novada pašvaldības žūrija, taču otrajā kārtā uzvarētājus un finansējuma saņēmējus noteiks paši iedzīvotāji, balsojot elektroniski portālā www.lmt.lv/lmtlatvijai vai aizpildot balsošanas anketas pašvaldībā. LMT klientiem būs iespēja balsot arī ar īsziņas palīdzību.

Šogad "LMT Latvijai" projektu konkursā piedalās Cēsis, Madona, Dobele, Roja, Skrunda, Iecava un Daugavpils novads. Kopš 2011. gada ar LMT atbalstu īstenoti vairāk nekā 80 iedzīvotājiem nozīmīgi projekti sešpadsmit Latvijas pilsētās un novados, kam LMT atvēlējis vairāk nekā 200 tūkst. eiro. Projekta ietvaros labiekārtotas novadu teritorijas, sakopti vides objekti, pilnveidotas un dažādotas sporta, izglītības, kultūras un citas iespējas, rīkoti pasākumi un sacensības, un īstenotas citas iniciatīvas.


Budžeta veidlapa 
Pieteikuma veidlapa 
Nolikums 

Papildu informācija:

Inese Solozemniece

Madonas novada pašvaldība

Projektu sagatavošanas un ieviešanas speciāliste

Tālr.: 64860089

e-pasts: inese.solozemniece@madona.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums