.

Kursi topošajiem medniekiem un medību vadītājiem

iesūtīts: 2015.01.26 14:48
Aktualitātes medības reglamentējošajā likumdošanā un aktuālā situācija saistībā ar Āfrikas cūku mēri liek gan esošajiem, gan topošajiem medniekiem būt informētiem un zinošiem.

 „ Latvijas Mednieku apmācību centrs” 2015.gada februārī, martā organizē jauno mednieku un medību vadītāju  apmācību  Madonā. Kursu ilgums ir 40 stundas kā nosaka MK noteikumi.  Apmācības organizējam darbdienu vakaros no plkst.17.30-21.30. Plašāka informācija un pieteikšanās  pa tālr. 29282027 vai www.lmac.lv

 „Latvijas Mednieku apmācību centrs” piedāvā  kvalitatīvu jauno mednieku un medību vadītāju teorētisko apmācību. Mūsu kursu vadītājs Ēriks Ozols ir Latvijas Mednieku savienības valdes priekšsēdētāja vietnieks, mednieks ar lielu praktisko pieredzi un  teorētisko zināšanu bagāžu.

2014.gadā vairāki simti  esošo medību vadītāju un mednieku ir apmeklējuši  Latvijas Mednieku savienības organizētos  kvalifikācijas celšanas kursu par Āfrikas cūku mēri un izmaiņām medības reglamentējošajos normatīvajos aktos, kur viens no lektoriem bija Ēriks Ozols.



‌Foto: Ilustratīvs
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums