.

Aicina piedalīties projektā "Latvijas karogs"

iesūtīts: 2015.01.16 14:35
Latvijas karogs ir unikāls ilgtermiņa projekts, kura ietvaros līdz Latvijas simtgadei 2018. gadā, iecerēts valstij simboliskās, labi pārredzamās un nozīmīgās vietās Rīgā un Latvijas novadu reģionu centros izvietot monumentālus Latvijas karogus.

Projekta mērķis ir aizsākt nacionālo simbolu godināšanu ne tikai svētkos, bet arī ikdienas, tā vairojot iedzīvotājos patriotismu un lepnumu par Latviju. Tā būs jauna tradīcija, kas katram no mums, dzirdot Latvijas vārdu, liks izsliet staltāk muguru un lepoties par savu valsti! Projekts arī izglītos par Latvijas, mūsu karoga vēsturi un tās līkločiem. Tas būs ne tikai dāvinājums Latvijas simtgadei, bet arī mantojums, ko nodot nākamajām paaudzēm.

Projekta realizācijā galvenokārt tiek iesaistīta sabiedrība, kā arī eksperti, atbildīgās valsts un pašvaldību institūcijas, aicinot atlasīt labākās un piemērotākās vietas karogu izvietošanai gan Rīgā, gan Latvijas reģionos

Madonas novadā izvēlētas trīs vietas, kurās karogu varētu uzstādīt- pie Madonas kultūras nama, pie Madonas novada pašvaldības administrācijas ēkas Saieta laukumā 1 un Gaiziņkalnā. To, kur tas atradīsies, noteiksi tu! Uz balsojumu!


Informāciju apkopoja Edīte Miķelsone
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums