Kāda ir tava ideja Madonas novada attīstībai?

iesūtīts: 2014.12.19 09:20
Septembra Madonas novada pašvaldības informatīvajā izdevumā “Madonas novada Vēstnesis” rakstījām, ka plānojam atkārtot līdzīgu akciju kā pirms pāris gadiem rīkoja toreizējā Madonas dome.

2006. un 2007. gadā toreizējā Madonas pilsētas dome rīkoja akciju “Dāvā domei domu”. Akcijas laikā Madonas iedzīvotāji varēja izteikt savas domas, idejas un priekšlikumus pilsētas attīstībai, rakstiski tās iesniedzot domē. Iesniegto ideju bija daudz un priecē, ka liela daļa ieteikumu ir īstenoti. Piemēram- sakārtota ceļu infrastruktūra pilsētā, peldbaseins PII “Saulīte”, uzbūvēts iekštelpu skeitparks.

Attīstībai jābūt nepārtrauktai, tāpēc aicinām iedzīvotājus padomāt par to, kas viņuprāt ir nepieciešams Madonas novada attīstībai- ciemam, pilsētai, pagastam un novadam kopumā. Kopā mēs varam izveidot novadu tādu, kuru nekautrējoties varam saukt par mājām- vietu, kur dzīvot, strādāt, atpūsties un būt laimīgam!

Akcijas “Mana ideja novada attīstībai” mērķis ir aicināt Madonas novada iedzīvotājus paust savas idejas, domas un priekšlikumus Madonas novada attīstībai.

Anketa publicēta decembra "Madonas novada Vēstneša" izdevumā. Uzraksti savu ierosinājumu tam paredzētājā lauciņā, izgriez to un nodod savā pagasta pārvaldē vai Madonas novada pašvaldības administrācijas ēkā, Saieta laukumā 1. Uzrakstīto ideju var iemest pastkastē pie ieejas administrācijas ēkā Madonā.

Idejas iespējams nosūtīt arī uz īpaši šim nolūkam izveidoto e-pastu: ideja@madona.lv ar norādi- Mana ideja novada attīstībai.



Edīte Miķelsone

Seko mums sociālajos tīklos
Draugiem.lv http://www.draugiem.lv/madonasnovads/ 
Facebook.com https://www.facebook.com/madonasnovads
Twitter.com https://twitter.com/MadonasNovads
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums