.

Madonas novadā sākusies slēpošanas sezona

iesūtīts: 2014.12.01 12:37
Arī Madonas novadā sākusies slēpošanas sezona. Varam sagaidīt, ka līdz decembra vidum varēsim doties slēpot uz visām mūsu novada slēpošanas trasēm. Protams, jācer, laikasptākļi tam būs labvēlīgi.

Sporta un atpūtas bāzes "Smeceres sils" ir gatava uzņemt slēpotājus. Ar krietnu sniega kārtu nopūsts 2 kilometrus garais slēpošanas aplis. Nav jāraizējas arī par tumšajiem ziemas vakariem, jo trase ir apgaismota līdz 21:00.

Slēpošanas trases izveidošana prasījusi vērā ņemamus ieguldījumus, tāpat arī uzturēšana darba kārtībā prasa ieguldījumus, tāpēc turpmāk slēpotgribētājiem par trases izmantošanu būs jāmaksā simboliska summa.

Dienas abonaments ziemas sezonā

Pieaugušie: 2 eiro

Bērni: 1 eiro 

Mēneša abonaments ziemas sezonā 

Pieaugušie: 7 eiro

Bērni: 4 eiro 

http://www.smeceressils.lv/

Vēl pavisam nedaudz un varēsim laisties no kalna ar slēpēm un dēļiem! Atpūtas kompleksā "Gaiziņš" notiek aktīvi sniega pūšanas darbi, lai nedēļas otrā pusē tas būtu atvērts ziemas prieku mīļotājiem! Tāpat sniegs tiks sapūsts arī mazajā kameru trasē. 

Kompleksa saimnieks Juris Stradiņš stāsta, ka uzsniegot dabīgajam sniegam būs iespējams izbaudīt free ride jeb meža trašu zonu, kas ļaus baudīt pavisam savādākas sajūtas kā slēpojot pa tradicionālā stila trasi. Tā šogad krietni izkopta un kļuvusi 5 reizes lielāka.

http://www.gaizins.lv/ziema/

Tāpat slēpošanas sezonai gatavojas atpūtas kompleksi "Rēķu kalns" un "Gaiziņkalns", kuri trases atvērt plāno līdz decembra vidum.

Foto: Agris Veckalniņš

Edīte Miķelsone



Seko mums sociālajos tīklos
Draugiem.lv http://www.draugiem.lv/madonasnovads/ 
Facebook.com https://www.facebook.com/madonasnovads
Twitter.com https://twitter.com/MadonasNovads
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums