A.Ivanovs teic-Galvenais ir strādāt.

iesūtīts: 2014.10.24 13:13
Nupat durvis vērusi pirmā kebabnīca Madonā. Tās saimnieks ir optimisma un enerģijas pilnais Andris Ivanovs ar savu ģimeni.

Liela daļa madoniešu atceras, ka Andra Ivanova gatavotos kebabus varēja iegādāties gaiši dzeltenajā furgoniņā pie “Rimi”, kā arī dažādos mūzikas un atpūtas pasākumos vasarā. Pieprasījums pēc kebabiem bijis liels, tāpat kā vēlme pēc savas patstāvīgās vietas.

Vieta savai kafejnīcai atrasta Madonā, Raiņa ielā 4.Bijušais alus pagrabiņš pārvērties līdz nepazīšanai- tas kļuvis pavisam mājīgs. Sienas nokrāsotas patīkamos un siltos toņos, kurās malkas krāsniņa un fonā skan latviska mūzika. Kā atzīst kebabu kafejnīcas saimnieks Andris ivanovs "Darba vēl ir pieteikami- šis tas jāpielabo, jāpiekrāso, pie sienām jānovieto bildes. Taču viss ir izdarāms."

Viena no Andra idejām ir organizēt sporta vakarus- kopīgu hokeja, futbola, basketbola vai jebkura cita sporta veida nozīmīgāko sacensību skatīšanos. Tāpat arī kafejnīcā būs iespējams rīkot nelielas svinības- vietas pietiekot 15 cilvēkiem.

Taču pie kebabu un alus tirgošanas vien Andris nedomā apstāties. Viņš pamanījis, ka tādu īsti labu kafiju Madonā grūti dabūt. Tāpēc tiek domāts par profesionāla kafijas automāta iegādi. Tāpat viņš vēlas, lai madoniešiem būtu pieejams īsts mājas saldējums- gards un krēmīgs. Tam tiek meklēts saldējuma gatavošanas aparāts. Ar laiku plānots paplašināt ēdienkarti-ar jau pieminēto saldējumu, saldējuma kokteiļiem, labu kafiju un dažādiem salātiņiem.Vasaras sezonā plānots izveidot nelielu alus dārzu.

Andris Ivanovs ir Madonas novada pašvaldības organizētā biznesa ideju konkursa “Madona var labāk” laurēts. 

Apsveikt Andri Ivanovu ar kebabnīcas atvēršanu bija ieradies arī Madonas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Agris Lungevičs- "Pašvaldības gods un pienākums ir atbalstīt un celt godā tos cilvēkus, kuri iet, dara un strādā. Ne vienmēr ir vajadzīgas milzīgas idejas- galvenais ir mēģināt kaut ko darīt. Lai Andrim veicas arī turpmāk!"


Edīte Miķelsone 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums