Vides monitoram pievienotas skaņas tumbiņas

iesūtīts: 2014.10.23 14:17
Vides monitoram (Madonā, Saieta laukumā 1) uzstādītas skaņas tumbiņas. Tas paver jaunas interaktīvas iespējas reklāmām, kā arī tiešraidēm.

Kā informējām iepriekš, ar mērķi sniegt atbalstu uzņēmējdarbības reklāmas un mārketinga aktivitātēm 2014. gada pavasarī Madonā tika uzstādīti divi vides monitori - pilsētas centrālajā - Saieta laukumā un daudzfunkcionālajā sporta hallē Gaujas ielā 13.

Vides monitoru uzstādīšana ir viena no starpvalstu projekta “Sociāli ekonomiskās attīstības, biznesa un sadarbības veicināšana pierobežas reģionos” aktivitātēm, kas paredzētas aprīkojuma iegādei uzņēmējdarbības izstāžu un pasākumu nodrošināšanai. Projekta vadītāja Dace Āriņa uzsver, ka būtiski, lai monitoros parādītos informācija par novada uzņēmējiem, viņu aktualitātēm, notikumiem, informācija, kas svarīga uzņēmējdarbības videi.

Projekta kopējās izmaksas ir 70 586 eiro (monitoram Saieta laukumā - 52 091 eiro, sporta centrā - 18 495 eiro), no kuriem teju 90 procentus sedz EstLatRus programmas ietvaros, 5 procenti - valsts finansējums, atlikušie pieci procenti - pašvaldības līdzfinansējums.

Vairāk informācijas par reklāmas iespējām lasi šeit http://businessmadona.lv/ka-iesniegt-rek

Edīte Miķelsone
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums