Lemj par pašvaldības apbalvojumu piešķiršanu

iesūtīts: 2014.10.07 13:24
Lai Madonas novada pašvaldības vārdā izteiktu atzinību par ieguldījumu novada attīstībā dažādās jomās un novada vārda popularizēšanā, gatavojoties Valsts svētkiem, notika pašvaldības apbalvojumu piešķiršanas komisijas sanāksme.

Komisijas dalībnieki izskatīja iesūtītos kopumā apmēram 25 priekšlikumus apbalvošanai ar Atzinību vai Pateicību.  Apbalvošanai ir izvirzīti ārsti, pedagogi, sociālās palīdzības un sabiedrisko organizāciju pārstāvji, radošie un kultūras ļaudis, sportisti un sporta veterāni, kā arī sabiedriskie darbinieki, zemnieki no Ļaudonas, Barkavas, Mārcienas, Bērzaunes, Sarkaņiem, Vestienas un Madonas.

Īpašs gandarījums par komisijas lēmumu piešķirt arī vienu Goda diploma un goda zīmes piešķiršanu. Šo augsto apbalvojumu piešķir par sevišķiem nopelniem vai mūža ieguldījumu Madonas novada izaugsmē un attīstībā un par šādiem nopelniem uzskatāms vienreizējs izcils darbs, ilgstoša, mērķtiecīga un panākumiem bagāta darbība.

Savukārt Atzinību izsaka par atzīstamu ieguldījumu Madonas novada attīstībā, izciliem sasniegumiem dažādās jomās un Madonas novada vārda popularizēšanu.  Pateicību izsaka par labiem sasniegumiem dažādās jomās, par sasniegumiem vienreizēju pasākumu veikšanā un par sekmīgu piedalīšanos Madonas novada rīkotajos pasākumos, konkursos, sacensībās.
Nākamā komisijas sēde notiks 16. oktobrī, pēc kuras tad arī tiks iesniegts galīgais 2014.gada apbalvojamo saraksts apstiprināšanai domes sēdē. 

Apbalvojumi tiks pasniegti svinīgajā Valsts svētku sarīkojumā Madonas kultūras namā 16.novembrī plkst. 18.00, kā arī svētku pasākumos pagastos.

Ar Madonas novada pašvaldības apbalvojumu piešķiršanas nolikumu var iepazīties mājas lapā www.madona.lv pašvaldības sadaļā.


Dz. Stradiņa,
sabiedrisko attiecību speciāliste 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums