.

Aicina piedalīties projektā “Latvijas karogs”

iesūtīts: 2014.09.02 11:57
Projekta ietvaros visā Latvijā tiks izvietoti monumentālie Latvijas karogi. Biedrība "Latvijas karogs" aicina izteikt viedokli, kuras vietas Madonā būtu piemērotas šāda karoga izvietošanai.

"Latvijas karogs" ir unikāls ilgtermiņa projekts, kas par godu mūsu valsts simtgadei paredz izvietot monumentālus Latvijas karogus valstij nozīmīgās un labi pārredzamās vietās Latvijā. Projekta realizācijā plānots iesaistīt visu Latvijas sabiedrību, aicinot izvēlēties piemērotākās vietas monumentālu karogu izvietošanai. Savukārt projekta noslēgumā ceram, ka būsim uzzinājuši un apkopojuši stāstus, kas mūs vedīs cauri karoga vēstures līkločiem un, iespējams, atklās ko jaunu un nedzirdētu par mūsu nacionālo simbolu!

4. septembrī notiks tikšanās ar iedzīvotājiem notiks Madonā. Tās laikā viens no biedrības dibinātājiem, Kultūras ministrijas parlamentārais sekretārs Rihards Kols, iepazīstinās ar šo iniciatīvu plašāk.

Iniciatīvai šobrīd ir divi virzieni - noskaidrot Madonas iedzīvotāju viedokli par labāko vietu pilsētā, kurā uzstādīt monumentālu Latvijas karogu, un uzklausīt un aicināt Madonas iedzīvotājus dalīties ar Latvijas karoga stāstiem, kas iespējams nodoti pat jau no paaudzes paaudzei.

Tikšanās laiks un vieta: 4.septembris Madonas pilsētas kultūras nams plkst. 17:00
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums