.

Lubāna mitrāja informācijas centra jaunie apsaimniekotāji uzsākuši darbu

iesūtīts: 2014.07.16 15:28
Lai veicinātu tūrisma attīstību Lubāna Mitrāja teritorijā, šī gada pavasarī tika izsludināts konkurss par Lubāna Mitrāja informācijas centra apsaimiekotāja vietu. Kopš 1. jūlija informācijas centra atslēga nodota jauniešu biedrības “Pie Kraujas” rokās.

Biedrība "Pie kraujas" ir Madonas novada jauniešu nodibinājums. Biedrības jauniešiem ir pieredze tūrisma maršrutu un pasākumu organizēšanā, bet pats galvenais- degsme strādāt un liela mīlestība pret dabu. Pirmās nedēļas jaunie saimnieki aktīvi darbojas pie informācijas centra teritorijas labiekārtošanas. Tiek pļauta zāle un niedrāji, griezti krūmi, stādītas puķes, spodrinātas telpas, mazgātas grīdas un logi.

Jaunieši atzīst, ka vieglāk būtu bijis sākt darbu pirms sezonas sākuma, jo tad jau tagad varētu aktīvi darboties. Arī darāmo darbu sanācis vairāk kā sākotnēji domāts. Taču runājot par nākotnes plāniem, jaunieši ir optimistiski noskaņoti. Jaunieši aktīvi strādāt gan ar esošajiem pakalpojumiem, gan izveidot jaunus- maršrutus un pasākumus.


Nav noslēpums, ka jaunieši pēc augstskolas beigšanas reti kad atgriežas savās dzimtajā mājās- laukos, uzskatot, ka Te nav iespēju ne strādāt, ne atpūsties. Biedrības pie Kraujas jaunieši pierāda pretējo! 


Foto: Apkārtnes labiekārtošanas darbi
Vidzemes TV video sižets 
Lai skatītos šo Youtube video, nepieciešams iespējot sociālās sīkdatnes.
Pielāgot sīkdatnes


Edīte Miķelsone

Seko mums sociālajos tīklos
Draugiem.lv http://www.draugiem.lv/madonasnovads/ 
Facebook.com https://www.facebook.com/madonasnovads
‌Twitter.com https://twitter.com/MadonasNovads
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums