"Saulītes" jaunais korpuss oficiāli atklāts

iesūtīts: 2014.04.18 21:30
Tas brīnums ir noticis- tā saka Saulītes kolektīvs. Saulainajā 17. aprīļa ceturtdienā tika svinīgi atklāts pirmsskolas izglītības iestādes "Saulīte" jaunais korpuss. ‌

Dienas garumā "Saulītē" notika atvērto durvju dienas, kur ikvienam interesentam bija iespējams iepazīties gan ar jauno korpusu, kā arī piedalīties radošajās darbnīcās bērnudārza grupiņās.  Lielākā interese bijusi tieši par mazāko audzēkņu grupiņām.

Pēcpusdienā jaunājā korpusa zālē notika atklāšanas pasākums. Kolektīva audzinātājas klātesošajiem stāstīja par ilgo un garu korpusa tapšanas laiku- būvniecība vairākkārt apturēta, sākta no jauna, tā pagājuši vairāk kā 5 gadi. Kā atzīst  "Saulītes" vadītāja Daiga Elga Ābola, tad tas bijis liels pārbaudījums visiem gan kolektīvam, gan vecākiem, gan arī bērniem. Taču prieks, ka beidzot telpas ir gatavas.

Bērnudārza audzēkņi viesus priecēja ar dziesmām un dejām.  Saulītes kolektīvs lielu paldies teica visiem, kas palīdzējuši gan uzņēmumiem- gan Madonas novada pašvaldībai. Arī viesi veltīja laba vēlējumus Saulītes kolektīvām. Katrs bija sarūpējis kādu lielāku vai mazāku dāvaniņu. Gan interjera dekorus jaunajam korpusam, gan dāvanu kartes peldbaseina inventāra palielināšanai. Madonas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters novēlēja “Saulītes” kolektīvam saglabāt esošo enerģiju, spēku un pozitīvismu. Lai pavadītais laiks jaunajās baseina telpās būtu vēl patīkāmāks, tiks izbūvēta arī infrasarkano staru pirtiņa. 

Kā uzsver “Saulītes” vadītāja Daiga Elga Ābola, tad baseins ir paredzēts visiem Madonas novada mazajiem peldētājiem. Tāpēc visi laipni aicināti pieteikties. 

PII "Saulīte" kolektīvs vēlreiz pateicas visiem, kas palīdzējuši un atbalstījuši: domes priekšsēdētājam Andrejam Ceļapīteram, pašvaldības izpilddirektoram Ārim Vilšķērstam, SIA "Vidzemes energoceltniekam" un darbu vadītājam Valdim Pētersonam, būvvaldes būvinspektoram Jānim Vilcānam, izglītības nodaļas vadītājai Solvitai Seržānei, Madonas pilsētas pārvaldniekam Guntim Ķeverim, PII Priedītei, PII Kastanītim, 1. vidusskolai, Sarkanajam krustam un Veltai Vilšķērstei, laikrakstam "Stars", SIA "Biroja apgādes centrs", A/S "Lazdonas piensaimnieks", A/S "Madonas ūdens" ,SIA "Ādere", kā arī mācītāja Rihardam Rasnacim. 
Edīte Miķelsone    
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums