Aicinām piedalīties ģimeņu pasākumā “Mēs darām tā”.

Ziņa publicēta 12.01.2017
Gads no gada atšķiras - gan ar spilgtiem notikumiem, gan paliekošām emocijām, bet ir aktivitātes, kas kļuvušas par tradīciju un atkārtojas gadu no gada. Jau piekto gadu Madonas novada bibliotēkas bērnu literatūras nodaļa organizē ģimeņu vakarus.

Priesteris Edgars Cakuls ir rakstījis: „Ģimene visos laikos un visās kultūrās ir bijusi pašsaprotama vērtība, sargāta un kopta, kā liels dārgums. Tā sākas kā divu cilvēku savienība mīlestībā un pamazām pārtop par kopienu, kuras ietvaros veidojas indivīds, un uz kuru balstās visa sabiedrība. “

 Šogad īpaši gribam izcelt un lepoties ar ģimenēm, kas ne tikai daudz strādā, bet atrod laiku arī kopīgai atpūtai. Šī gada tēma “Mēs darām tā”.  Aicināsim ciemos  dažādas ģimenes, kas stāstīs ,rādīs, dalīties savā pieredzē par brīvā laika aktivitātēm. Jau pavisam drīz, ceturtdien, 26. janvārīplkst. 17:30aicinām piedalīties šī gada pirmajā ģimeņu vakarā. Savu stāstu mums izstāstīs un aicinās kopīgi darboties Smudžu ģimene-  Marģers, Rudīte, Everts, Valters un Gerda.

Gaidīsim ikvienu lai kopīgi darbotos un našķotos ar garšīgo bibliotēkas tēju!

Informācija pa t. 64821926

Līga Fiļipova,

 MNB bērnu literatūras nodaļas vadītāja