21.aprīlī tikšanās ar režisori Kristīni Želvi

Ziņa publicēta 16.04.2015
Būsiet laipni gaidīti uz tikšanos ar režisori Kristīni Želvi, LTV raidījuma „100 g kultūras» vadītāju, grāmatas „Meitene, kas nogrieza man matus” autori – 21. aprīlī plkst. 12:30 Madonas novada bibliotēkā. Ar Madonas skolu jauniešiem interesentiem tikšanās Madonas pilsētas 2. vidusskolā plkst. 11:40.

VKKF projektu konkursa pirmajā šī gada kārtā piedalījāmies ar projektu: „Es turu roku uz pulsa!: iepazīsimies tuvplānā  –  žurnālisti – grāmatu autori.” Tā bija iecere pasākumu ciklam Madonas novada bibliotēkā: 6 tikšanās ar populāriem Latvijas mediju un preses žurnālistiem – grāmatu autoriem. Prieks, ka esam guvuši kaut daļēju atbalstu: diviem autoriem. Un tā pie mums Madonā šomēnes gan skolās, gan bibliotēkā viesosies Atis Klimovičs un Kristīne Želve. 

‌Madonas novada bibliotēkas (MNB) darbinieki piedāvā pasākumus, lai rosinātu lasītprieku un piesaistītu dažādu vecumu lasītājus, īstenojot gan informatīvās, gan izglītojošās, gan izklaidējošās funkcijas.

‌Tikšanās ar grāmatas autoriem: dzejniekiem, prozaiķiem, dramaturgiem ir pierādījušas, ka ir nozīmīgas intereses radīšanā, lai pievērstu uzmanību procesiem un norisēm literatūras pasaulē, tās vienmēr ir notikums bibliotēkas apmeklētājiem un jauniešiem skolās.



Sarmīte Radiņa – Madonas novada bibliotēkas galvenā bibliotekāre