Ekskursija

Ziņa publicēta 07.06.2018
25.maijā 1.klases skolēni devās ekskursijā uz Madonas bibliotēku.

Visu mācību gadu mazie skolēni cītīgi apmeklēja bibliotēku, lai kopā izlasītu  6 grāmatas. Par centīgu darbu ar grāmatām un sevi, viņi bija nopelnījuši jauku pasākumu ārpus savas bibliotēkas. Bibliotēkas vadītāja noorganizēja ekskursiju uz Madonas novada bibliotēku.

Madonas bibliotēkā mūs sagaidīja bērnu literatūras nodaļas vadītāja Līga kopā ar savu jauko palīdzi lelli Šarloti. Viņas bērnus izvadāja pa  visu bibliotēku, iepazīstināja ar visām bibliotēkas nodaļām – Periodikas lasītavu, Abonementu, Eiropas Savienības lasītavu, Lasītavu, Apstrādes nodaļu un, protams, Bērnu literatūras nodaļu. Šeit mazie lasītāji izpētīja bibliotēkas piedāvāto grāmatu klāstu, rotaļu stūrīti, dažādās spēles un pašu plašo telpu, kur varēja brīvi un ērti kustēties un pārvietoties. Bibliotekārīte Līga bija sagatavojusi bērniem arī dažādus interesantus uzdevumus, kuros viņi iesaistījās no visas sirds un ar lielu entuziasmu.

Noslēgumā Degumnieku bibliotēkas vadītāja visiem pateicās par labi padarīto darbu mācību gada garumā. Pēc tam bērni tika aicināti uz garšīgām pusdienām bibliotēkas kafejnīcā.

 

Bibliotēkas vadītāja Ināra Kokare