Madonas novada bibliotēkas un Europe Direct informācijas centra telts pilsētas svētku ietvaros

Ziņa publicēta 01.06.2018
9.jūnijā no 9:00 līdz 14:00 Madonas pilsētas svētku ietvaros aicinām ikvienu interesentu apmeklēt Madonas novada bibliotēkas un Europe Direct informācijas centra Gulbenē Madonas informācijas punkta informatīvo telti, kas atradīsies Saieta laukumā.

Kā tradīcija jau kopš 2009.gada pilsētas svētku ietvaros piektdienās pie Madonas novada bibliotēkas notika brīvdabas pasākumi bērniem un ģimenēm, taču pienācis laiks ieviest jaunas tradīcijas un mums doties tuvāk sabiedrībai.

Tāpēc šogad Madonas novada bibliotēkas kolektīvs sestdienā, 9.jūnijā dosies uz Saieta laukumu un stāstīs par sniegtajiem pakalpojumiem, piedāvātajām iespējām, iepazīstinās ar saviem autordarbiem – spēlēm, rosinās iesaistīties viktorīnās, informēs par Europe Direct informācijas centra Gulbenē Madonas informācijas punkta darbību, sniegtajiem pakalpojumiem un aktivitātēm.

Iesaistoties CEMEX iespēju fonda projektu konkursā, tika atbalstīta Madonas novada bibliotēkas iniciatīva, kā rezultātā bija iespēja izgatavot Mobilo vides spēļu komplektu “Spēlē un zini”, kurā ietilpst aizraujošas un izzinošas spēles par Madonu, Madonas novadu, mūsu cilvēkiem, notikumiem un vietām, lielformāta puzzles, kā arī šķirošanas spēle.

Viktorīnās būs iespēja noskaidrot savas zināšanas par Madonu, Madonas novadu, Madonas novada bibliotēku, Eiropas Savienību un izvērtēt medijpratības līmeni.

Uz tikšanos pilsētas svētkos!


Madonā, Saieta laukumā 1, 9.jūnijā pulksten 9:00 līdz 14:00.