Periodiskie izdevumi bibliotēkā

Ziņa publicēta 09.01.2018
Šajā gadā esam padomājuši par dažādām lasītāju gaumēm un interesēm - Madonas novada bibliotēkā būs pieejami gandrīz simts nosaukumu periodiskie izdevumi: gan abonētie, gan VKKF finansētie izdevumi.

Līdzās jau iepriekšējos gados iepazītiem žurnāliem, piedāvājumā atradīsiet 15 jaunumus, piem.: žurnālu “Ej” –  kas paredzēts gan sievietēm, gan vīriešiem, gan pieredzējušiem sportistiem, gan tiem, kam aktīvs dzīvesveids ir hobijs un labs laika pavadīšanas veids; žurnālu “Imperfekt “–  kas radīts sievietēm, kuras vēlas dzīvot ar prieku, justies labi savā ķermenī, savā prātā, savā vecumā un savā laikā; žurnālu “Kā Tas strādā” – aizraujošu žurnālu visu vecumu zinātkāriem lasītājiem, lai bagātinātu  zināšanas,  rosinātu domāšanu vai vienkārši patīkami pavadītu laiku. 
Esam padomājuši arī par tiem lasītāju pieprasījumiem, kuri saistīti ar neparastāku  skatījumu uz vēstures notikumiem, tādēļ abonējam žurnālus “Planētas Noslēpumi” un “Nezināmā Kara Vēsture”. Šogad mūsu krājumā būs arī izdevums “Tēvijas Sargs” – jaunsardze un aizsardzība. Lasītājiem, kuriem svarīgi pašizziņas, garīgie meklējumi, harmonija, mūsu piedāvājumā šogad žurnāls “Taka”. 
Tos, kam saistoši rokdarbi, priecēs izdevumi: “Rokdarbi”, “Anna” un “Mein Deko&Basteln Spass”(vācu val.), Sabrina (krievu val.).  Par dārza ierīkošanu idejas atradīsiet izdevumā “Gartenidee”(vācu val.). Angļu valodā MNB piedāvājumā varēsiet ielūkoties izdevumos: “The Atlantic” – ārlietas, politika, ekonomika, kultūra un “Intelligent Life” –  kultūra, dzīvesveids. 


Sarmīte Radiņa
‌Galvenā bibliotekāre