Rēzeknē notiks seminārs par labo praksi ES fondu projektu īstenošanā

Ziņa publicēta 05.11.2019
Trešdien, 6. novembrī, ar semināru Rēzeknē turpināsies Centrālās finanšu un līgumu aģentūras (CFLA) rudens semināru cikls par labo praksi Eiropas Savienības (ES) fondu atbalsta izmantošanā.

CFLA sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, Finanšu ministriju un Labklājības ministriju seminārā stāstīs par aktualitātēm un nākotnes perspektīvām ES fondu jomā. Seminārā skaidros arī valsts atbalsta jautājumus, pašvaldību aizņēmumu tēmu un iepirkumu veikšanu.

Ar pieredzi ES fondu ieguldīšanā Rēzeknes pilsētas infrastruktūrā un izglītības iestāžu pilnveidē dalīsies Rēzeknes pilsētas pašvaldības pārstāvji. Pasākuma laikā būs iespējams saņemt individuālas klātienes konsultācijas par ES fondu projektu e-vidi.

Seminārs notiks 6. novembrī plkst. 11.00 konferenču centrā Rīgas ielā 1b, Rēzeknē, pieteikšanās semināram ir noslēgusies (visas vietas rezervētas).

Semināri rudens ciklā turpināsies arī pārējos reģionos:
• Kurzemē – 13. novembrī plkst. 11.00 Kolkas tautas namā Kolkā, Dundagas novadā;
• Vidzemē – 20. novembrī plkst. 11.00 Cesvaines kultūras namā Pils ielā 8, Cesvainē;
• Zemgalē – 27. novembrī plkst. 11.00 Rundāles multifunkcionālajā centrā Pilsrundālē 1, Rundāles novadā.

Pieteikšanās citu semināru apmeklējumam un darba kārtības pieejamas CFLA mājaslapā. Lūdzam semināru apmeklējumam pieteikties savlaicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots.


Informāciju sagatavoja:
Ieva Luste
Centrālās finanšu un līgumu aģentūras
sabiedrisko attiecību speciāliste
tālr. 26019685, ieva.luste@cfla.gov.lv
www.cfla.gov.lv