Vai mazāk ir vairāk?

Ziņa publicēta 15.04.2019
26.aprīlī aicinām uz Madonas novada bibliotēkas Uzziņu lasītavu, lai pulksten 10:30 iesaistītos laikraksta "Latvijas Avīze" publiskajā diskusijā par gaidāmo Administratīvi teritoriālo reformu "119:35. Vai mazāk ir vairāk?".

Šogad aprit 15 gadi kopš Latvija iestājusies Eiropas Savienībā, 10 gadi kopš iepriekšējās teritoriālās reformas, 5 gadi kopš esam pievienojušies eiro zonai un tieši tikpat arī kopš iepriekšējām Eiropas Parlamenta vēlēšanām.

25. maijā ikvienam no mums būs jāizdara izvēle, kādu Eiropas nākotni mēs vēlamies redzēt, tātad kādi deputāti pārstāvēs Latviju Eiropas Parlamentā.

Bet jau 26.aprīlī aicinām kļūt par daļu no Latvijas noteicējiem un publiski paustu viedokli, kādu saskatām Latvijas nākotni Eiropā, iesaistoties laikraksta "Latvijas Avīze" publiskajā diskusijā par gaidāmo Administratīvi teritoriālo reformu "119:35. Vai mazāk ir vairāk?".

Sarunā piedalīsies VARAM ministra padomnieks reģionālās attīstības un pašvaldību jautājumos Madars Lasmanis, Cesvaines domes priekšsēdētājs Vilnis Špats, Madonas domes izpilddirektors Āris Vilšķērsts un citi pārstāvji. Diskusijas moderatore – “Latvijas Avīze” sabiedrisko attiecību vadītāja Linda Rumka.  

Pasākumu tapis projekta "Europe Direct" ietvaros.