6. aprīlī aicinām sociālā uzņēmuma “3wk upcycled” radošajā darbnīcā izgatavot videi draudzīgas dokumentu mapes

Ziņa publicēta 28.03.2019
Aicinām ikvienu interesentu sestdien, 6. aprīlī, no plkst. 12.00 līdz 13.30 apmeklēt sociālā uzņēmuma “3wk upcycled” radošo darbnīcu. Pasākums notiks ES mājā, 1. stāvā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā.

Sociālā uzņēmuma pārstāve Danete Roze stāstīs, kā radīt videi draudzīgus produktus, veicināt otrreizējās aprites ekonomikas attīstību un risināt ekoloģijas jautājumus, kā arī atbalstīt jaunos māksliniekus un nest viņu vārdus pasaulē, izgatavot modes un dizaina priekšmetus ar kultūrvēsturisko mantojumu.

Darbnīcā ikvienam būs iespēja izveidot videi draudzīgas dokumentu mapes. Tiks nodrošināts audums un avīzes, varēs sietspiedē uzlikt uz mapes divus piedāvātos zīmola Zigi Bags šablonus. Ja ir vēlēšanās, var ņemt līdzi savus žurnālus vai avīzes ar īpašu dizainu.

Sociālais uzņēmums “3wk upcycled” ir izveidojis divus zīmolus: 3 wind knots – rotaslietas ar stāstu un nozīmi un Zigi Bags – videi draudzīgas somas, aksesuāri un interjera dizaina priekšmeti no avīzēm un žurnāliem. To izgatavošanai izmanto preses izdevumus (izdotus 20.gs. līdz pat mūsdienām), kas savākti no visas pasaules.

Vietu skaits darbnīcā ir ierobežots, tāpēc aicinām interesentus pieteikties iepriekš.
Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas.

Darbnīcu rīko sociālais uzņēmums “3wk upcycled” sadarbībā ar Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociāciju.

Sociālā uzņēmējdarbība ļauj risināt sociālās problēmas ar biznesa instrumentiem – uzņēmumi ražo preces vai sniedz pakalpojumus ar mērķi risināt sociālu problēmu, nevis ar mērķi gūt finansiālu labumu uzņēmuma īpašniekiem. Līdz 2022. gadam Latvijā sociālās uzņēmējdarbības uzņēmumu atbalstam pieejams ES grantu finansējums 12 miljonu eiro apmērā. Programmu īsteno Labklājības ministrija un ALTUM.
 
Reģistrācija