23. martā aicinām uz sociālā uzņēmuma “OWA” tekstila apdrukas darbnīcu

Ziņa publicēta 13.03.2019
Aicinām ikvienu interesentu 23. martā no plkst. 12.00 līdz 13.30 apmeklēt sociālā uzņēmuma “OWA” tekstila apdrukas darbnīcu. Pasākums notiks ES mājā, 1. stāvā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā.

Darbnīcā būs iespēja uzzināt par “OWA” darbību un mērķiem, kā arī apdrukāt savu līdzpaņemto T-kreklu vai citu kokvilnas auduma apģērbu vai, piemēram, iepirkumu maisiņu. Apdrukas veikšanai nepieciešamie materiāli tiks nodrošināti.

“OWA” ir latviešu apģērbu zīmols, kura darbības mērķis parādīt cilvēku ar invaliditāti prasmes un talantus, visu peļņu novirzot fondam, kas darbojas ar bērniem, kuriem konstatēta spinālā muskuļu atrofija.

Uzņēmuma vadītāja Natālija Jermolajeva: “Apģērbu zīmols “OWA”  apvieno gan gleznošanu, gan tērpu modelēšanu. Uzņēmums ir izveidots, lai apliecinātu, ka cilvēki ar invaliditāti var veiksmīgi darboties uzņēmējdarbībā, kā arī lai iedvesmotu līdzcilvēkus attīstībai un radošumam.”

Vietu skaits darbnīcā ir ierobežots, tāpēc aicinām interesentus pieteikties iepriekš.
Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas.
 

Darbnīcu rīko sociālais uzņēmums “OWA” sadarbībā ar Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociāciju.

Sociālā uzņēmējdarbība ļauj risināt sociālās problēmas ar biznesa instrumentiem – uzņēmumi ražo preces vai sniedz pakalpojumus ar mērķi risināt sociālu problēmu, nevis ar mērķi gūt finansiālu labumu uzņēmuma īpašniekiem. Līdz 2022. gadam Latvijā sociālās uzņēmējdarbības uzņēmumu atbalstam pieejams ES grantu finansējums 12 miljonu eiro apmērā.

Programmu īsteno Labklājības ministrija un ALTUM.
 
Reģistrācija